ناظمی اردكانی :
دولتی ها ظرفیت داخل را رها كرده اند
به گزارش خبرگزاری نام دبیركل جامعه اسلامی مدیران اظهار داشت: مسؤلان اقتصادی به جای آنكه نسخه اقتصاد مقاومتی را اجرا كنند، صرفا دل در گرو مذاكرات خارجی داشتند و ظرفیت های داخلی به غیر از نفت را رها كردند.
محمد ناظمی اردکانی دبیرکل جامعه اسلامی مدیران و عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره سخنان اخیر فرمانده کل قوا در ارتباط تصویری با مراسم مشترک دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه های افسری نیروهای مسلح پیرامون سه رکن مهم اقتدار کشور، اظهار داشت: قدرت دفاعی ایران طبق گزارشی که یک سازمان بین المللی ذیربط به اسم GFP(جی، اف، پی) داده است در میان ۲۰ قدرت برتر نظامی جهان، قدرت سیزدهم است.
وی اضافه کرد: این بدون احتساب قدرت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، یعنی با ملحوظ داشتن امکانات و تجهیزات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز قدرت دفاعی ایران یک قدرت دفاعی بی همتایی است و آمریکا که بر اساس گزارش همین سازمان قدرت اول نظامی جهان است توان مقابله نظامی با ایران را ندارد.
دبیرکل جامعه اسلامی مدیران با طرح این سوال که این قدرت نظامی چگونه به دست آمده است؟، اظهار داشت: من ۴ مؤلفه را در این رابطه مهم می دانم. نخستین مؤلفه تحریم تسلیحاتی است؛ در زمان جنگ تحمیلی قدرت های مسلط حتی از فروش سیم خاردار هم مضایقه می کردند.
ناظمی اردکانی تصریح کرد: پس از اینکه تحریم تسلیحاتی شدیم حتی قطعات صنعتی هم به ایران فروخته نمی گردد به جهت اینکه می گویند شاید شما از این قطعات صنعتی در تجهیزات نظامی استفاده کنید. با این وجود ما در این رابطه هیچ گاه سراغ این راهبرد نرفتیم که مذاکره نماییم بلکه از تحریم تسلیحاتی فرصت ساختیم و امروز به چنین اقتدار دفاعی رسیده ایم.
وی اظهار داشت: مؤلفه دوم تجربه ۸ سال دفاع مقدس است که همواره در تقویت قدرت دفاعی مؤثر بوده است، بخصوص کارهای مهندسی که در آن ایام انجام شد.
عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری اضافه کرد: مؤلفه سوم هم قدرت ایمان فرماندهان و سربازان عرصه دفاعی است که این قدرت ایمان سبب فداکاری، خستگی ناپذیری، اخلاص و مجاهدت آنها می شد.
ناظمی اردکانی ضمن برشمردن محاسبه صحیح و عقلانی از تهدیدها و ظرفیت ها در عرصه دفاعی بعنوان مؤلفه چهارم، اظهار داشت: اما در عرصه اقتصادی که امروز شاهد بی ثباتی و تزلزل در بعضی از ارکان آن هستیم و دشمن هم در این حوزه فشار حداکثری را اعمال کرده است، به دلایلی نتوانستیم مانند عرصه دفاعی خوب عمل نماییم.
وی تصریح کرد: وابستگی اقتصاد ملی به درآمدهای نفتی که پس از انقلاب همچنان حفظ شد یکی از این علل است. دلیل دوم این است که وابستگی به نفت از مدیران اقتصادی تلاش و مجاهدت را گرفت و نوعی تنبلی و وادادگی را در میان مدیران ایجاد کرد و این مدیران خویش را بی نیاز از درآمدهای ارز صادراتی دیدند و تولید صادرات محور در کشور شکل نگرفت.
دبیرکل جامعه اسلامی مدیران تصریح کرد: از سوی دیگر وابستگی به درآمدهای نفتی فرهنگ کار در بدنه اقتصاد را تضعیف کرد و وابستگی به درآمدهای نفتی سبب شد که هیچ گاه محاسبه صحیح و عقلانی از امکان تهدیدها و ظرفیت ها نداشته باشیم. اگر ما این محاسبات را داشتیم و درآمدهای نفتی مانع نمی شد شاید گرفتار سرنوشت امروز در عرصه اقتصادی نمی شدیم.
ناظمی اردکانی اضافه کرد: دشمن هم از همین زاویه و دریچه وارد شده و حربه تحریم را به کار گرفته است. مسئولین ذیربط اقتصادی به جای اینکه تحریم را تبدیل به فرصت کنند و اقتصاد منهای نفت را پایه ریزی کنند متأسفانه دل به مذاکره با دشمن بستند. دشمن هم در مذاکرات از ما اطلاعات حداکثری گرفت و فشارها را بیشتر کرد و اقتصاد کشور را بخصوص در دولت یازدهم و دوازدهم کاملاً شرطی نسبت به مذاکرات و وابسته به ترفندهای خود کرد.
وی افزود: مسئولین اقتصادی به جای آنکه نسخه اقتصاد مقاومتی را که رهبر انقلاب هوشمندانه آنرا تدوین و تنظیم کرده بودند اجرا کنند، صرفا دل در گرو مذاکرات خارجی داشتند و ظرفیت های های داخلی به غیر از نفت را رها کردند.
دبیرکل جامعه اسلامی مدیران با اشاره به مصائب حوزه فرهنگی هم اظهار داشت: دشمن در دهه های گذشته بسیار هوشیارانه فرهنگ انقلابی و دینی را هدف قرار داد و هزینه های بسیار سنگینی را متحمل شد. امروز ده ها و صدها ماهواره به صورت شبانه روزی ضد ارزش های انقلابی و دینی سخن پراکنی می کنند تا اینکه آن فرهنگی که سبب وحدت و انسجام ملی و خودباوری و قوام انقلاب می شود را از توانایی بی اندازند.
ناظمی اردکانی تصریح کرد: آنها با هزینه های گزاف، دین داری را در جوانان هدف قرار دادند و فرهنگ خودباوری که عامل مقاومت و ایستادگی در مقابل دشمن می شود را تضعیف کردند و با نفوذی که داشتند آنقدر پیش رفتند که دولت ما بودجه نهادهای فرهنگی و حوزوی را به مرز صفر رسانده است.
وی اضافه کرد: در این حوزه متأسفانه به هشدارهای مقام معظم رهبری در مورد تهاجم فرهنگی که در دهه هفتاد عنوان شد کمتر توجه شده است و باید اظهار داشت که در عرصه فرهنگی هم محاسبه صحیح و عقلانی از تهدیدها و ظرفیت ها نشده است که رهبر انقلاب به خوبی در همین سخنرانی اخیر به آن اشاره داشتند.
عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری اظهار داشت: با آسان هزینه کردن درآمدهای نفتی در اقتصاد شاهد این بودیم که به اشرافی گری در میان بعضی از اقشار جامعه و بعضی از مسؤلان دامن زده شد و روحیه مصرف گرایی و مصرف زدگی در دهه های گذشته رایج شد و توازن دهک های اقتصادی به هم خورد. تبعیض و شکاف اقتصادی عوارض فرهنگی خاص خویش را به همراه آورد که در بعضی از اقشار جامعه شاهد آن هستیم.
وی در انتها اظهار داشت: ما اگر درس های دفاع مقدس و آموزه های برگرفته از آن دوران را در اقتصاد و فرهنگ به کار بگیریم آن وقت شاهد تلاش شبانه روزی مدیران و مسؤلان همانند فرماندهان دفاع مقدس خواهیم بود و به هیاهوی دشمن هم اعتنا نمی نماییم.
منبع: namna.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب