شاعری:

دخالت دست در نشاكاری برنج باید به حداقل برسد

دخالت دست در نشاكاری برنج باید به حداقل برسد

به گزارش خبرگزاری نام یك عضو كمیسیون كشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در سفارش های خود در مورد تولید محصولات كشاورزی در شرایط كرونایی، به لزوم كم شدن دخالت دست در كشت برنج اشاره نمود و نسبت به استفاده از نیروهای بومی و گرفتن تست كرونا از آنها تاكید كرد.


علی محمد شاعری در گفتگو با ایسنا در مورد تاثیر ویروس كرونا بر محصولات كشاورزی اظهار داشت: در بخش كشاورزی، نیازمند تهیه دستورالعمل هایی جامع در مورد مبارزه با كرونا و ابلاغ آن به سراسر كشور هستیم. وزارت جهاد دستورالعمل هایی برای استان های شمالی فرستاده است. این دستورالعمل ها باید به تمام كشور ارسال شود.
این عضو كمیسیون كشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با اشاره به اینكه «كشت بهاره برنج در استان مازندران و گیلان شروع شده است» اظهار داشت: لازم است كه از كشت مكانیزه استفاده گردد و دخالت دست در فعالیت نشاكاری برنج به حداقل میزان ممكن برسد. كاشت مكانیزه در اغلب اراضی با مقیاس بزرگ در حال انجام می باشد. ستاد مبارزه با كرونا در هر استان باید امكانات لازم را در اختیار كشاورزان قرار دهد.
نماینده مردم نكا و بهشهر در مجلس ضمن تاكید به لزوم استفاده از نیروهای بومی در كشت برنج اظهار داشت: نباید از نیروهای غیر بومی در این شرایط حساس بهره برد چون كه تردد و عبور و مرور را زیاد می كند. پیش از آغاز فعالیتهای كشاورزی تست كرونای افرادی كه با محصول تماس دارند، گرفته شود.
شاعری در مورد مسائل مربوط به واردات و صادرات محصولات در شرایط كرونایی اظهار داشت: در مورد واردات برنج، مشكلی نمی بینم. هندوستان و پاكستان تنها صادركننده نیستند. خیلی از كشورها برنج تولید می كنند و آماده عرضه مازاد تولید خود در بازارهای جهانی هستند. البته با عنایت به شرایط آب وهوایی سال جاری افزایش قابل توجهی در تولید برنج خواهیم داشت.
شاعری در انتها در مورد توان كشورمان در خودكفا شدن در زمینه تولید برنج اظهار داشت: یكی از طریق هایی كه می توان در شرایط فعلی از آن استفاده كرد، استفاده از اقلام پرمحصول است. ۲۵ درصد اراضی گیلان و مازندران، به كشت پرمحصول اختصاص داده می شود و ما می توانیم ۲۵ درصد دیگر از زمین ها را به كشت برنج یا غله دیگری اختصاص دهیم. ما به راحتی می توانیم در بخش برنج خودكفا شویم. واردات برنج ما ۸۰۰ هزار تن است و دو میلیون و ۲۰۰ تن را خودمان تولید می نماییم. یك برنامه خودكفایی كارشناسی شده می تواند ما را كاملا خودكفا كند. امیدوارم وزیر جدید جهاد كشاورزی همه تلاش خود در این حوزه را به كار ببرد.




منبع:

1399/01/24
15:05:12
5.0 / 5
3177
تگهای خبر: ابلاغ , مجلس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
Namna خبرگزاری نام
خبرگزاری نام