رئیس پلیس فتای تهران بزرگ به خبرگزاری نام خبرداد:

احضار ۴ نفر به سبب تخلف و دستکاری در نظرسنجی های انتخاباتی

احضار ۴ نفر به سبب تخلف و دستکاری در نظرسنجی های انتخاباتی

خبرگزاری نام: رییس پلیس فتا تهران بزرگ از شناسایی و احضار چهار نفر درباب انتشار نظرسنجی های آنلاین دروغین و جعلی آگاهی داد و گفت این افراد با سوءاستفاده از قابلیت های ربات های مجازی نتیجه نظرسنجی ها را تغییر می دادند.



سرهنگ داود معظمی گودرزی در گفت و گو با ایسنا، در تشریح این خبر اظهار داشت: قانونگذار در موضوع انتخابات وظایفی را برعهده دستگاه های انتظامی همچون پلیس فتا قرار داده که این موارد عمدتاً حول محور تامین امنیت انتخابات، برخورد با تخلفات و... است در همین راستا نیز تیم های رصد پلیس فتا از مدت ها قبل اقدامات خود در فضای مجازی را آغاز نموده و با تخلفاتی که در این زمینه ببینند برخورد خواهند کرد.

وی اضافه کرد: به عنوان مثال در مواردی مانند انتشار اطلاعات نادرست یا هرگونه توهین، تحقیر و تخریب شخصیتی، نظرسنجی های جعلی، دعوت به تحریم انتخابات و... اگر تیم های رصد با موردی مواجه شوند، مبادرت به برخورد با افراد متخلف خواهند کرد.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با اعلان اینکه یکی از مصادیق بداخلاقی ها و تخلفات انتخاباتی که در این دوره شاهد افزایش آن هم هستیم، انتشار نظرسنجی های جعلی یا دستکاری نظرسنجی هاست، اظهار داشت: بازنشر و انتشار نظرسنجی ها و یا نظرسازی کاذب که از مجاری غیررسمی انعکاس پیدا می کند و مبدا آن معین نمی باشد، درباب انتخابات یا نامزدهای انتخاباتی یا انتشار مطالب مقابل نامزدها جرم است و همانطور که ریاست محترم پلیس فتا فراجا نیز به آن اشاره کردند، پلیس با این موارد برخورد خواهدنمود.

معظمی گودرزی اظهار داشت: در ایام اخیر همکارانم در پلیس فتا تهران بزرگ با کارهای مشکوکی دراین زمینه مواجه گشتند که تعدادی از این کانال ها با هدف پشتیبانی از نامزد مدنظر خود اقدام به ایجاد نظرسنجی جعلی و انتشار نتایج این نظرسنجی های جعلی در فضای مجازی کرده بودند.

این مقام انتظامی با اشاره به این که این افراد با انتشار نظرسنجی های جعلی به نقل از «یک موسسه معتبر»، «یک نهاد رسمی» و... که برخلاف روش های علمی نظرسنجی انجام شده بود اشاره کرد: نه فقط این نظرسنجی ها هیچ منبع و جامعه آماری مشخصی نداشتند بلکه آرای نامزدها را نیز به نفع نامزد موردنظر خود جابه جا کرده بودند.

وی افزود: برخی نیز با سوءاستفاده از قابلیتهای رباتهای تلگرامی و... ربات را روی نام نامزد مورد حمایت خود تنظیم کرده و از این طریق آرای این فرد را افزایش داده بودند تا بعد از آن نتایج این نظرسنجی را به عنوان نظر مردم در فضای مجازی منتشر کنند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ اقدام دیگر دلالان سایبری در عرصه انتخابات را نیز مربوط به ایجاد نظرسنجی های جهت دار و توهین آمیز دانست و اشاره کرد: برخی از این افراد نیز به سبب انتشار نظرسنجی های موهن شناسایی شدند که در گزینه های نظرسنجی از عناوین نامناسب برای تعدادی از نامزدها بهره برده بودند و یا گزینه های نظرسنجی را به شکلی طراحی نموده بودند که مردم را به سمت عدم مشارکت در انتخابات سوق داده و به عبارتی سبب دلسرد شدن مردم از نتایج شود.

معظمی گودرزی با تأکید بر این که انتشار و بازنشر هرگونه محتوای توهین آمیز و یا محتوای بمنظور تشویق، تحریک و یا ترغیت درباب کاهش و تحریم مشارکت دارای معاذیر قانونی می باشد اظهار داشت: پلیس فتا به عنوان متولی برقراری امنیت و آرامش مجازی مردم اجازه نخواهد داد که افراد سودجو و فرصت طلب با بهانه ها و اهداف واهی اقدام به ایجاد ناامنی در این فضا کنند.




1403/04/02
12:05:20
0.0 / 5
175
تگهای خبر: آنلاین , امنیت , قانون
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
Namna خبرگزاری نام
خبرگزاری نام