وزیر كشور:

طرح مدیریت سیلاب ها اجرا می شود

طرح مدیریت سیلاب ها اجرا می شود

فارس وزیر کشور در جلسه ستاد مدیریت بحران جنوب استان فارس، اظهار داشت: مطالعات طرح جامع کنترل روان آب ها و سیلاب ها برای پیشگیری از وقوع سیل و جمع آوری آب های سطحی انجام شده و در آینده این طرح نهایی و اجرایی می شود.


احمد وحیدی شامگاه پنجشنبه ۱۶ دیماه در جلسه ستاد مدیریت بحران جنوب استان فارس در شهرستان لامرد، اظهار داشت: دولت آمادگی دارد از تمام ظرفیت های قانونی و توان مدیریتی و اجرایی خود برای کاهش دردهای مردم سیل زده جنوب فارس استفاده نماید و بطور حتم صدمه های وارد شده در ابعاد مختلف جبران خواهد شد.
وزیر کشور همینطور اظهار داشت: همه نهادها، سازمان ها و گروههای مختلف مردمی، سپاه، بسیج، بنیادهای مستضعفان، برکت وعلوی، هلال احمر و نیروهای راهداری، و راهسازی و شهرداری ها هم اینک در مناطق سیل زده و با قوت پای کار و در کنار مردم هستند.
او اظهار داشت: اولین مرحله پشتیبانی ها که همان تخلیه آب از منازل، رساندن اقلام خوراکی، پوشاک و یا ایجاد اردوگاه های اسکان موقت در مناطق سییل زده و بحرانی بود انجام شده و در گام بعدی بازتوانی سیل زدگان و ارزیابی دقیق از میزان خسارات در بخش های متعدد است که این کار هم باید با شتاب بیشتری صورت گیرد.
وحیدی افزود: سیل و زلزله و مخاطرات طبیعی و این گونه مصیبت ها باآنکه سنگین و عمیق و دردناک است، اما روی دیگر آن که در واقع ایجاد حس همبستگی و همیاری در بین ملت و همگریی بیشتر دولت با مردم و ایجاد هماهنگی های منظم بین بخشی از جنبه های مثبت این اتفاقات است.
وزیر کشور اظهار داشت: در بین گزارش خسارات به سیل زدگان بخشی عظیمی در حوزه کشاورزی و تلف شدن دام ها، خسارت به باغ و زراعت و شیلات و چاه های کشاورزی مردم بوده که این مهم باید به صورت دقیق و ویژه در دستور قرار گیرد و مکانیسم ها و شرایط لازم برای جبران این خسارات سنگین باید با فوریت و شتاب بیشتری صورت گیرد.
او همینطور بر لزوم تأمین آب آشامیدنی سالم و مسئله بهداشت عمومی در مناطق سیل زده و هم تأمین امنیت مردم در این شرایط تصریح کرد.
وحیدی اظهار داشت: دولت تا زمان تصویب و اختصاص بودجه در جلسه هیات دولت، مبلغی را هم به صورت تنخواه و اعتباراتی را بر مبنای مواد و ظرفیت های قانونی همچون ماده ۱۰ و ۱۲ قانون مدیریت بحران برای مناطق سیل زده پیشبینی کرده و دستگاه ها و بخصوص استانداران باید راه های قانونی برای هزینه کرد و کوشش برای جذب این اعتبارات را در دستور کار قرار دهند.
وزیر کشور تصریح کرد: استفاده از ظرفیت و توان بخش های غیردولتی و شرکت ها و نهادهای قدرتمند دارای امکانات لجستیکی و ماشین آلات و نیروی انسانی ودیگر ظرفیت های مادی باید در اولویت مسؤلان امر در مناطق سیل زده قرار گیرد.
او اظهار داشت: سازمان هایی همچون بنیاد علوی، بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت، گروههای جهادی، بسیج می توانند تا حدود زیادی برای رفع چالش ها و کمک به سیل زدگان در کنار مردم و دولت باشند.
خسارت سیل به ۱۱۹۵ خانه در جنوب فارس
مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس هم اظهار داشت: خسارت سیل در سه بخش مسکن، کشاورزی و زیرساخت ها بوده است.
رحیم آزادی، اظهار داشت: در بخش مسکن تعداد ۱۱۹۵ واحد مسکونی خسارت دیده است که از این تعداد ۴۷۵ واحد شهری است که شامل ۱۸۹ واحد قابل تعمیر و ۲۸۶ واحد شامل بازسازی است.
آزادی اظهار داشت: ۶۳۰ واحد روستایی هم صدمه دیده که شامل ۳۲۰ واحد قابل تعمیر و ۳۰۸ واحد مشمول بازسازی است.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری فارس اظهار داشت: در بخش زیرساخت های آب، راه و گاز ۸۶۵ میلیارد تومان خسارت وارد شده است.
وحیدی وزیر کشور و هیئت همراه، بامداد جمعه ۱۷ دیماه از مناطق سیلزده در شهرستان های لامرد و لار، بازدید کرد و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات مردم قرار گرفت.



1400/10/17
14:39:38
0.0 / 5
644
تگهای خبر: دولت , قانون
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
Namna خبرگزاری نام
خبرگزاری نام