کدام روش ها برای مبارزه با تغییرات اقلیمی مهم هستند؟

کدام روش ها برای مبارزه با تغییرات اقلیمی مهم هستند؟

به گزارش خبرگزاری نام، خراسان رضوی حالا راهکارهای اقلیمی مبتنی بر طبیعت بیشتر از هر زمان دیگری حیاتی هستند.


به گزارش خبرگزاری نام به نقل از ایسنا، به نقل از ارث، راهکارهای مبتنی بر طبیعت در مبارزه با تغییرات اقلیمی بسیار مهم هستند و بوم شناسان، دانشمندان و کارشناسان ایالات متحده برای بهبود آنها گرد هم می آیند.
کارشناسان با استفاده از دانش گسترده خود در علوم آب وهوا و اکوسیستم، سفارش های کلیدی را عرضه کرده اند. هدف این پیشنهادها ایجاد مبنای علمی قوی برای راهکارهای آب وهوایی مبتنی بر طبیعت با تمرکز بر عرضه مؤثر آنها در سرتاسر کشور است.
راهبردها شامل محافظت از جنگلها و تالاب ها، بهبود مدیریت زمین و احیای اکوسیستم هاست. این راهبردها برای افزایش حذف دی اکسیدکربن از جو و کاهش انتشار گازهای گلخانه ای ضروری هستند.
در نتیجه، این چاره ها بسیار مهم هستند و اجرای موفقیت آمیز آنها می تواند برای تحقق اهداف جهانی کاهش گازهای گلخانه ای و پیشگیری از بی ثباتی بیشتر آب وهوا حائز اهمیت باشند، بنابراین، نیاز مبرمی به نگاهی قوی تر و مبتنی بر شواهد برای راهکارهای اقلیمی مبتنی بر طبیعت وجود دارد تا اطمینان حاصل شود که استقرار آنها مؤثر و از نظر علمی معتبر است.
برای مثال، تلاشهای احیای جنگل و جنگل کاری شامل کاشت درختان و جذب دی اکسیدکربن است. این تلاش ها راهی ساده برای جذب مقادیر قابل توجهی کربن در طول زمان است. به صورت مشابه، احیای تالاب ها می تواند کربن را جذب نماید، در حالیکه زیستگاه حیاتی برای حیات وحش و سیستم های تصفیه آب طبیعی فراهم می آورد.
شیوه های کشاورزی مختلف جنبه دیگری از راهکارهای مبتنی بر طبیعت، بر بهبود انعطاف پذیری و ظرفیت ذخیره سازی کربن زمینهای کشاورزی تمرکز دارد. این روش ها نه تنها سلامت و بهره وری خاک، بلکه میزان کربنی را که خاک می تواند نگه دارد هم بالا می برد.
طرح های سبز شهری، ازجمله ایجاد پارک ها، بام های سبز و جنگل های شهری، به کاهش دمای شهری، بهبود کیفیت هوا و افزایش تنوع زیستی شهری کمک می کنند.
راهکارهای اقلیمی مبتنی بر طبیعت به صورت فزاینده ای به علت پتانسیل آنها برای تأمین بخش قابل توجهی از حذف دی اکسیدکربن مورد نیاز برای برآورده کردن اهداف آب وهوایی جهانی شناخته شده است.
با این وجود، اجرای آنها باید به دقت مدیریت تا اطمینان حاصل شود که آنها به نتایج منفی ناخواسته، مانند جابجایی جوامع محلی یا از دست دادن تنوع زیستی منجر نمی شوند.
نتایج این تحقیق در مجله Proceedings of the National Academy of Sciences انتشار یافته است.




منبع:

1403/01/15
16:13:52
0.0 / 5
280
تگهای خبر: كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
Namna خبرگزاری نام
خبرگزاری نام