آن چه شما گفته اید

آن چه شما گفته اید

خبرگزاری نام: کاربران خبرآنلاین به سخنان لاهوتی بر مبنای این که در این شرایط افزایش هزار تومانی یک کالا امری طبیعی است، واکنش های تندی نشان دادند.


به گزارش خبرگزاری نام به نقل از خبر آنلاین، مهرداد لاهوتی عضو فراکسیون مستقلین مجلس در گفتگو با خبرآنلاین اظهار داشت: در این شرایط افزایش هزار تومانی یک کالا امری طبیعی است، کمبود کالا و سوخت نداریم و دولت تا اینجا بسیار عالی عمل کرده و نمره قابل قبولی می گیرد. به دنبال انتشار این گفتگو، کاربران واکنش های تند و گسترده ای نشان دادند.
فضای کامنت ها یکدست، خشمگین و توأم با طعنه و بی اعتمادی کامل به اظهارات عضو فراکسیون مستقلین است. هیچ کامنتی از او حمایت نمی کند؛ بیشتر کامنت ها روی همان هزار تومان متمرکز شده اند. کاربران با مثال هایی در رابطه با افزایش قیمتها نوشتند:
«بیسکویت ۶۰ هزارتومانی شده ۱۲۰ هزار تومان»
«کالای ۵۰۰ هزار تومانی شده یک میلیون تومان»
یکی از کاربران با طعنه به لاهوتی نوشت: «هزار درصد منظورش بوده نه هزار تومان».
کاربران به صراحت می گویند لاهوتی و امثال وی در ایران زندگی نمی کنند: «بعضی وقتها فکر می کنم شماها تو ایران زندگی نمی کنید». یک کامنت دیگر اضافه می کند: «یا شاید شما خدم و حشم دارید که برایتان خرید می کنند و اصلاً خبری از قیمتها ندارید».
لاهوتی گفته بود «ما هم متأثر هستیم». کاربران قاطعانه این را رد می کنند؛به طور مثال کاربری نوشت: شماها متأثر نیستید به والله نیستید، اگر بودید این حرف را نمی زدید. کاربر دیگری افزود: شماها کتتان هم نمی گزد که چه زجری مردم می کشند؛ شما متأثر نیستید. خودتان را به آن راه می زنید
یک کامنت دقیق و عمیق اشاره می کند که مشکل اصلی فقط گرانی نیست، بلکه ثبات نداشتن قیمت هاست: بالا رفتن قیمتها ثبات ندارد، امروز یک قیمته، فردا یک قیمت دیگه، فقط دودش می رود تو چشم قشر کم درآمد.
یک کامنت هم گرانی ها را به گردن مشاوره دادن لاهوتی و امثال او به دولت انداخته است: «بدبختی زمانی آغاز شده که امثال ایشان مشاوره هایی به دکتر پزشکیان داده و دولت با دست فرمان اینها اداره می شود». این نشان داده است کاربران او را نه یک استثنا، بلکه نماینده جریانی مؤثر بر دولت می دانند.
چند کامنت با کنایه نوشته شده: الهی همه ما قربون شما بریم که اینقدر دقیق صحبت می کنید!
کاربری دیگر با انتقاد به سخنان عضو فراکسیون مستقلین مجلس، نوشت: این جماعت وقتی حرف می زنند انگار دارند بهت فحش می دهند؛برای شما که حقوقتان بالاست این افزایش ها چیز خاصی نیست!
چند کاربر لاهوتی را متعلق به «دهه ۷۰» یا «دوره هاشمی» دانسته اند و نوشتند: ایشون احیانا منظورش هزار درصد بوده وگرنه هزار تومن گرونی واس زمان مرحوم هاشمی رفسنجانیه!! ایشون هم احیانا در همان زمان ها سیر می کنه!!
کاربر دیگری با لحنی تند نوشت: این افراد هنوز در ۳۰ سال پیش زندگی میکنن که هزار تومن خیلی بود الان اصلا خبر از تورم و قیمت ها ندارن خبر از درد و رنج مردم ندارن چون همگی شکمشون سیره حساب بانکیشون پره سیمکارتشون سفیده خونه و ماشین و امکانات دارن معلومه که دلشون واسه مردم نمیسوزه.
در مجموع بیشتر نظرات مخاطبان نشان داده است که اخطار جدی در رابطه با شکاف میان زبان مسؤلان و زیستِ روزمره مردم است. مردم نه تنها آمارها را قبول ندارند، بلکه احساس می کنند مسؤلان در انزوای کامل از جامعه به سر می برند. اگر این شکاف ادراکی اصلاح نشود، بی اعتمادی مزمن به نهادهای رسمی و نمایندگان مجلس تشدید خواهد شد.

منبع:

1405/02/25
12:41:10
0.0 / 5
77
تگهای خبر: آنلاین , دولت , مجلس
این مطلب نام را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان نام در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
Namna خبرگزاری نام
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

خبرگزاری نام