تعیین تکلیف وضعیت تراستی ها در کمیسون انرژی مجلس
به گزارش خبرگزاری نام، رضا سپهوند درباره ی احتمال ارتباط استعفای محسن پاک نژاد با مبحث تراستی های نفتی اظهار داشت: استعفای آقای پاک نژاد به مبحث تراستی ها مربوط نبود، بلکه به عدم همکاری دولت با وی در مدیریت وزارت نفت و اختلافی که میان او و هلدینگ خلیج فارس بوجود آمده بود، ارتباط داشت.
به گزارش خبرگزاری نام به نقل از خبر آنلاین، رضا سپهوند، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، در جواب پرسشی در رابطه با نقش تراستی های نفتی در فروش نفت بعد از آتش بس، گزارش ها در رابطه با بازنگشتن قسمتی از درآمدهای نفتی به کشور و احتمال ارتباط این مساله با استعفای محسن پاک نژاد از وزارت نفت، اظهار داشت: وزارت نفت نقشی در انتخاب تراستی ها ندارد و این وزارت خانه فروشنده نفت می باشد. وزارت نفت تریدرها یا تاجران نفتی را انتخاب می کند، اما انتخاب تراستی ها بر عهده این وزارت خانه نیست.
بنابر روایت ایسنا، ایشان در ادامه اظهار داشت: بر اساس گزارش ها، انتخاب این افراد معمولا از طرف شورای عالی امنیت ملی به انجام می رسد و بخصوص در دو سال اخیر هم این افراد توسط شعام انتخاب شده اند.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در رابطه با احتمال ارتباط استعفای محسن پاک نژاد با مبحث تراستی های نفتی هم اظهار داشت: استعفای آقای پاک نژاد به مبحث تراستی ها مربوط نبود، بلکه به عدم همکاری دولت با وی در مدیریت وزارت نفت و اختلافی که میان او و هلدینگ خلیج فارس ایجاد شده بود، ارتباط داشت.
سپهوند اضافه کرد: این اولین بار نبود که آقای پاک نژاد به علت این مساله استعفا می داد؛ او قبل از این هم در همین رابطه استعفا کرده بود، اما رئیس جمهوری با استعفای او موافقت نکرد. در مرتبه دوم، این استعفا عنوان شد.
وی با اشاره به مشکلات موجود در فرآیند فعالیت تراستی های نفتی خاطرنشان کرد: در هر صورت، فرآیندی که برای فعالیت این افراد طراحی شده، با مشکلاتی مواجه می باشد. به نظر می آید سازوکار نظارتی کافی بر انتخاب این افراد، رصد عملکرد آنها و بازگشت پول حاصل از فروش نفت به درستی اجرا نشده است.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در رابطه با فروش ۸۰ میلیون بشکه نفت به ۴ تراستی مسئله دار، اظهار داشت: برخی از تراستی ها متواری شده و پول ها را بازنگردانده اند و این وضعیت برای کشور مشکلات ارزی به وجود آورده و باید تعیین تکلیف شود.
سپهوند در ادامه از پیگیری مبحث تراستی های نفتی در مجلس اطلاع داد و اظهار داشت: سه نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی مبحث پژوهش و تفحص از تراستی ها را دنبال کرده اند و همچنان پیگیر این مساله هستند.
وی در ادامه تصریح کرد: این افراد به کمیسیون انرژی دعوت شدند و مبحث مورد بررسی قرار گرفت. اشتراکات این مطالعه و تفحص ها مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد تا جلسه دیگری در این مورد برگزار گردد تا این مطالعه و تفحص ها ادغام شود و در صورت تصویب در کمیسیون به صحن مجلس برود.
حرف آخر اینکه در مرتبه دوم، این استعفا عنوان شد. وی ضمن اشاره به مشکلات موجود در فرایند فعالیت تراستی های نفتی تصریح کرد: در هر صورت، فرآیندی که برای فعالیت این افراد طراحی شده، با مشکلاتی مواجه می باشد.
منبع: خبرگزاری نام
این مطلب نام را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان نام در مورد این مطلب