برگزاری اولین نشست وبیناری مجلس فردا
به گزارش خبرگزاری نام، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس از برگزاری جلسه صحن مجلس به شکل وبیناری جهت بررسی گرانی های اخیر اطلاع داد.
به گزارش خبرگزاری نام به نقل از خبر آنلاین، عباس گودرزی در توضیح جلسه فردا (یکشنبه ۲۰ اردیبهشت) مجلس اظهار داشت: مجلس فردا در جلسه ای به بررسی موضوع گرانی های اخیر می پردازد.
بنابر روایت ایسنا، وی توضیح داد: باتوجه به تدابیر اعلامی و مبتنی بر شرایط موجود، جلسه صحن بصورت وبینار (ویدئوکنفرانس) برگزار می شود و نمایندگان به بررسی ابعاد مختلف التهابات اخیر بازار و نگرانی های معیشتی می پردازند.
به اجمال، بنابر روایت ایسنا، وی توضیح داد: با عنایت به تدابیر اعلامی و مبتنی بر شرایط موجود، جلسه صحن به طور وبینار (ویدئوکنفرانس) برگزار می گردد و نمایندگان به بررسی ابعاد مختلف التهابات اخیر بازار و نگرانی های معیشتی می پردازند.
این مطلب نام را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان نام در مورد این مطلب