ایران در مانور بین المللی بریکس حضور موفق داشته است
به گزارش خبرگزاری نام، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: حضور موفق ایران در مانور بین المللی بریکس نتیجه تلاش نیروهای دریایی و دانشگاه دریایی نوشهر است.
به گزارش خبرگزاری نام به نقل از مهر، امیر دریادار شهرام ایرانی شامگاه پنجشنبه در حاشیه دیدار با فرماندهان و دانشجویان دانشگاه دریایی حضرت امام خمینی (ره) نوشهر ضمن اشاره به موفقیت تیم های ایرانی در مانور بین المللی بریکس اظهار داشت: برای نخستین بار نیروهای دریایی ایران در این مانور حضور پیدا کردند و این موفقیت نتیجه کوشش های شبانه روزی و زحمات مستمر همه عزیزان در عرصه آموزش و مهارت های عملی است.
وی ضمن اشاره به اجرای عملیات اسکورت و ماموریت های عملیاتی در طول ۱۲ روز و از بهمن سال قبل تا حالا اضافه کرد: همانند دوران هشت سال دفاع مقدس، امروز هم نیروهای دریایی با قدرت و تعهد، ماموریت های حیاتی اقتصادی و امنیتی کشور را انجام می دهند و این افتخار برای ما است که محصولات و تجهیزات مورد استفاده بطورکامل ایرانی است و راه و روش دریایی کشورمان را دنبال می کنند.
امیر دریادار ایرانی درباره ی عملکرد تیم های دانشگاه دریایی در مانور بریکس اظهار داشت: تیم های ما از کشورهای مختلفی همچون چین، هند، پاکستان و سریلانکا حضور داشتند و با وجود محدودیت تجهیزات توفیق یافتند در آیتم های تخصصی مقام کسب کنند.
وی اظهار داشت: تعدادی از تیم های ما با تعداد نفرات کمتر اما با غیرت ایرانی توانستند عملکردی درخشان عرضه کنند و پرچم ایران را به اهتزاز درآورند.
وی ضمن اشاره به اهمیت آموزش و پیوند میان دانشگاه و نیروی دریایی اضافه کرد: دانشگاه دریایی و بدنه آموزشی کشور با همبستگی و همکاری توانسته اند نسل جوان را به سطح بالایی از مهارت ها برسانند و این موفقیت ها در آینده هم نقش مؤثری در توسعه پتانسیلهای عملیاتی و آموزشی ایفا خواهدنمود.
امیر دریادار ایرانی در آخر ضمن تشکر از اساتید و خانواده های دعوت شده اظهار داشت: کوشش های مستمر دانشگاه و مربیان مشارکت پررنگ ایران در صحنه های بین المللی را ممکن کرده و امیدواریم سال آینده این مانور بین المللی در ایران برگزار گردد تا فرصت نمایش پتانسیلهای نیروهای دریایی و دانشجویان کشور فراهم شود.
به اجمال، وی ضمن اشاره به اجرای عملیات اسکورت و ماموریت های عملیاتی در طول ۱۲ روز و از بهمن سال قبل تا حالا افزود: همانند دوران هشت سال دفاع مقدس، امروز هم نیروهای دریایی با قدرت و تعهد، ماموریت های حیاتی اقتصادی و امنیتی کشور را انجام می دهند و این افتخار برای ما است که محصولات و تجهیزات مورد استفاده بطورکامل ایرانی است و راه و روش دریایی کشورمان را دنبال می کنند. وی ضمن اشاره به اهمیت آموزش و پیوند میان دانشگاه و نیروی دریایی افزود: دانشگاه دریایی و بدنه آموزشی کشور با همبستگی و همکاری توانسته اند نسل جوان را به سطح بالایی از مهارت ها برسانند و این موفقیت ها در آینده هم نقش مؤثری در توسعه پتانسیلهای عملیاتی و آموزشی ایفا خواهدنمود.
این مطلب نام را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان نام در مورد این مطلب