اسلامی:

2 بازرس آژانس با مجوز دبیرخانه شعام به ایران سفر کرده بودند

2 بازرس آژانس با مجوز دبیرخانه شعام به ایران سفر کرده بودند

خبرگزاری نام: رییس سازمان انرژی اتمی از سفر ۲ بازرس آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران با مجوز دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی آگاهی داد.


به گزارش خبرگزاری نام به نقل از مهر، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در گفت و گو با صداوسیما در رابطه با بازرسی اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی از فرآیند تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر اظهار داشت: همکاری با آژانس یک بحث درحال پیگیری، بر مبنای قانون مجلس است. بحث نظارت آژانس بر فرآیند تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر، در دستور کار بود که با اجازه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی این نظارت انجام شد. دو بازرس آمدند و بر این فرآیند نظارت کردند و رفتند.

وی ادامه داد: نکته مهم اینست که فرایندی که باید طبق قانون اتفاق بیفتد، همچنان درحال مذاکره است. تابحال ۲ جلسه بین وزارت امور خارجه و آژانس تشکیل شده و جلسه سوم هم در پیش است. ایراد و اشکالی که ایران به آژانس وارد می داند اینست که نظام مدیریتی و رهبری آژانس تحت تاثیر نظام سلطه عمل می کند و شخص مدیرکل، مشکل اساسی است.

اسلامی با تأکید بر این که نظامات آژانس، نظامات مکتوبی است که بر مبنای قوانین سازمان ملل متحد باید رعایت شود، اظهار داشت: آنها به شکل گزینشی و با استانداردهای دوگانه رفتار می کنند. این مشکل مدیریتی آنجاست و مساله اصلی ما با آنها همین است. درحال پیگیری هستیم و اقدامات حقوقی و سیاسی خویش را هم متناسب انجام داده ایم و خواهیم داد.

رئیس سازمان انرژی اتمی در رابطه با فعال شدن مکانیسم اسنپ بک هم با اشاره به اینکه این مبحث تازه ای نیست، اظهار داشت: از قبل هم پیش بینی می کردیم و دشمنان ما همواره بهانه هایی پیدا می کنند تا فشار بر ملت ایران وارد کنند. هدف اصلی آنها تسلیم کردن کشور است اما ایران با وجود تحریم ها تسلیم نشده است.


منبع:

1404/06/10
09:34:22
0.0 / 5
8
تگهای خبر: امنیت , قانون , مجلس
این مطلب نام را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان نام در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
لینک دوستان خبرگزاری نام
Namna خبرگزاری نام
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

خبرگزاری نام