تکذیب درگیری سپاه با عوامل موساد در آزاد راه تهران-کرج
به گزارش خبرگزاری نام، درگیری سپاه با عوامل موساد در آزاد راه کرج-قزوین تکذیب شد.
به گزارش خبرگزاری نام به نقل از خبر آنلاین، سپاه شهرستان البرز استان قزوین در اطلاعیه ای، اخبار غیررسمی شبکه های اجتماعی با عنوان درگیری با عوامل موساد در آزاد راه کرج-قزوین و تیراندازی در تورهای ایست و بازرسی را تکذیب نمود.
در این اطلاعیه آمده: تا به این لحظه، هیچ گونه درگیری مسلحانه، عملیات امنیتی یا حادثه ای مشابه آن چه در بعضی کانال ها و صفحات غیررسمی مطرح شده، در محدوده اتوبان قزوین-کرج از جانب یگان های بسیج و یا سایر نیروهای سپاه گزارش یا ثبت نشده است.
این اطلاعیه ادامه می دهد: ادعاهای مطرح شده بر مبنای «هلاکت دو نفر، بازداشت یک فرد، و کشف سلاح و تجهیزات پروازی (پهپاد)»، نادرست و مورد تأیید هیچ یک از مراجع رسمی امنیتی و نظامی نیست.
سپاه شهرستان البرز تاکید می کند: انتشار این گونه اخبار بی پایه و شایعات هدف دار، علاوه بر ایجاد تشویش در افکار عمومی، می تواند در جهت عملیات روانی دشمنان نظام تلقی شود.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب