پشت پرده ادعای یک روحانی در رابطه با ۲۸ بار استعفای مسعود پزشکیان
خبرگزاری نام: پیگیری ها نشان میدهد هرگونه ادعایی درباره ی استعفای رییس جمهور کذب است.
به گزارش خبرگزاری نام به نقل از خبر آنلاین، بتازگی ادعایی منتسب به سید محمدباقر خرازی در فضای مجازی در حال انتشارست که در آن علاوه بر انتساب جمله ای به رهبر معظم انقلاب، از ۲۸ بار استعفای مسعود پزشکیان سخن گفته می شود.
بنابر گزارش ایسنا، این درحالی است که رئیس جمهور پیش از این بارها چنین ادعایی را تکذیب کرده است؛ همچون در جدیدترین موضع گیری و در جریان سفر به قم که در آن خاطرنشان کرد: «متأسفانه برخی گروه ها بالاتر از آنکه در میدان حل مسایل کشور حضور داشته باشند، در حوزه تخریب و بهتان زنی فعال می باشند و با حمله مستمر به نهادها، مسئولان و ارکان مختلف کشور، زمینه تضعیف همبستگی ملی را فراهم می کنند.»
پزشکیان در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: «ادعای این که رئیس جمهور با تهدید به استعفا سبب تغییر تصمیمات نهادهای عالی کشور شده باشد، ادعایی غیرمنطقی و بدون اعتبار است.»
الیاس حضرتی، رییس شورای اطلاع رسانی دولت نیز بتازگی در سخنانی هدف از طرح ادعای استعفای رئیس جمهور را تضعیف دولت توصیف کرده و گفته است: «تاکنون ۶ بار موضوع استعفا را برای رئیس جمهور مطرح نمودند و همه تلاش ها را در راستای تضعیف این دولت انجام دادند. دکتر پزشکیان کسی نیست که اختلافات طبیعی موجود میان اشخاص و نهادهای مختلف را تبدیل به دعوا کند؛ رئیس دولت بدنبال دعوا نیست و نمی گذارد دعوا صورت بگیرد. شعارش وفاق بوده و بر پای وفاق ایستاده است.»
مهدی طباطبایی معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور نیز پیش از این در گفت و گویی خاطرنشان کرد: «موضوع استعفای آقای پزشکیان در هیچ دوره ای از قریب به دو سالی که مسئولیت ریاست جمهوری را برعهده داشته، مبنایی نداشته است.»
وی با تکیه بر این که هیچوقت این مساله پیش نیامده و فقط شایعه و خبرسازی رسانه هایی بوده که شاید سوژه کم آورده اند و در مقطعی خواسته اند این مساله را مطرح کنند، گفته است: «آقای پزشکیان نه اهل استعفا کردن است و نه شرایط دشوار کشور ایجاب و اقتضا می کند به این مسایل فکر کند. این قدر مسایل کشور زیاد است و رئیس جمهور این قدر دغدغه های زیادی برای حل این مسایل دارد که هیچوقت به موضوع استعفا کردن نمی رسد.»
یوسف پزشکیان فرزند و مشاور رئیس جمهور هم در میانه جنگ ۴۰ روزه در یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشته بود: «دوستان درباره ی «استعفای دکتر» و چند تا خبر کذب دیگر از من سوال کردند. کسی که دکتر پزشکیان را بشناسد می داند که او اهل جازدن نیست. تا جایی که توان دارد برای کشور و مردم تلاش می کند. به شایعات توجه نکنید. دشمن در طراحی بازیهای رسانه ای خبره است. ماییم که باید هوشیار باشیم.»
به نظر می آید طرح چندباره ادعای استعفای رئیس جمهور از طرف برخی در فضای مجازی، خصوصاً در وضعیت فعلی جز ایجاد خدشه در اعتماد اجتماعی و لطمه به افکار عمومی نتیجه دیگری ندارد؛ طراحان چنین ادعاهایی نیز خواسته یا ناخواسته در جهتی گام برمی دارند که به هر مقصدی منتهی شود نسبتی با تقویت وحدت ملی و پرهیز از برجسته کردن اختلافات موجه و غیرموجه مورد تأکید مقام معظم رهبری ندارد.
۲۹۲۱۵
به اجمال، دکتر پزشکیان کسی نیست که اختلافات طبیعی موجود میان اشخاص و نهادهای مختلف را تبدیل به دعوا کند؛ رییس دولت بدنبال دعوا نیست و نمی گذارد دعوا صورت بگیرد. شعارش وفاق بوده و بر پای وفاق ایستاده است.
منبع: خبرگزاری نام
این مطلب نام را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان نام در مورد این مطلب