هر جریان سیاسی می خواهد آن چه در جنگ 12 روزه پیش آمده را به نفع خود مصادره کند

هر جریان سیاسی می خواهد آن چه در جنگ 12 روزه پیش آمده را به نفع خود مصادره کند

خبرگزاری نام: مراقب باشیم که بعد از فرونشست داستان حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان باردیگر به تنظیمات کارخانه برنگردیم و بدتر از آن درخواب پیروزی نمانیم.



به گزارش خبرگزاری نام به نقل از خبر آنلاین، روزنامه اطلاعات نوشت: اصطلاح تنظیمات کارخانه خو کردن به همان عادت های پیشین و غفلت از لزوم توجه به اصلاحات ارزی است که اگر به فراموشی سپرده شود و بخواهیم چون گذشته انجام آنها را به تأخیر اندازیم و یا فکری برایشان نکنیم به عمیقتر شدن بحران ها کمک کرده ایم و البته انسجام به دست آمده را به خطر انداخته ایم.

بچه های جبهه، اصطلاحی داشته و دارند که البته قدمتی صدها ساله دارد و یک اصل کلی است و آن این که نگهداشت سنگر بسی مهم تر از فتح سنگر است. نقطه قوت ما در این جنگ که خود یک فتح اساسی بشمار می رود عدم تحقق رویای دشمن در انجام حمله بوده است. در کنار صدمه های بزرگی که بر ما وارد آورد اما به نتیجه ای که می خواست نرسید و البته صدمه های قابل توجهی هم دید و آن این که در پشت این تجاوز و حمله که سطوح بسیار وسیعی هم داشت به جای این که انسجام کشور و نظام و ملت فرو بریزد اتحاد بیشتر و نظام تقویت شد و دنیا هم فهمید که ایران و ملت ایران چه کشور و ملتی است و به این سادگی ها شکستنی نیست اما نگه داشت این انسجام و همبستگی ملی به مراتب سخت تر و دشوارتر است.
از منظر سیاسی و اجتماعی اگر احزاب و جریان ها و گروههای سیاسی بخواهند بدون درک حقیقت های میدانی هر کدام ماجرای آن چه در جنگ ۱۲ روزه پیش آمد را به نفع خود و تقویت سنگر قدرت خود مصادره کنند همانقدر مرتکب خطا و حتی خیانت می شوند که دشمنان نشاندار انقلاب و کشور و نظام. راست و چپ و اصولگرا و اصلاح طلب هم ندارد. مصادره به مطلوب این غیرت ملی بزرگترین خطر برای حفظ این مولفه اصلی قدرت نرم است.
نکته دیگر اینکه مراقب خطری که امکان دارد قدرت سخت نظام را تضعیف کند هم باید بود. در رابطه با روند حوادث گذشته به همان اندازه که بزرگ نمایی حملات دشمن خطرناک و شکننده ی روحیه مقاومت ماست کوچک نمایی آن و اندیشه نکردن به زمینه های ضربه پذیری و شناسایی شکاف ها، نفوذها و نقاط ضعف و از بین بردن آنها هم یک خطای جبران ناپذیر است.
در کنار این ها مراقب باشیم که در زمینه لزوم مواجهه با فساد، رانت، حل مشکلات اقتصادی، رفع ناترازی ها و کم کردن شکاف های طبقاتی و وضع معیشتی مردم و رفع گرانی و تورم مجدداً به اصطلاحِ تنظیمات کارخانه برنگردیم.
تنها بعنوان یک مثال دم دستی به یک آمار اقتصادی دقت نماییم. برپایه آخرین آمار اعلام شده میزان و رقم بدهی دولت به سیستم بانکی شامل بانک مرکزی و بانکهای دولتی و خصوصی از مرز ۲۲۳۱ همت هم گذشته است و این یعنی کسری بودجه پنهان و آشکار، یعنی چاپ پول بدون پشتوانه، یعنی افزایش نقدینگی و مآلاً استمرار تورم ۴۰درصدی. گرچه تلاشی فراوان صورت گرفته تا در دولت جدید از افزایش نرخ رشد بدهی کاسته شود اما چندان تاثیر محسوسی نداشته است و به همین دلیل نمی توان مثل گذشته و با تنظیمات کارخانه مألوف نظام مالی دولت، به این روند ادامه داد.
البته سایر ناترازی ها هم اوضاعی بهتر از این ندارند. در محیط زیست، سیستم بانکی، صندوق های بازنشستگی، نظام مالیاتی، آب و انرژی و... مشکلات اساسی داریم که اگر کارخانه فکری حکومت و دولت نخواهد تنظیمات جدیدی به وجود بیاورد، آش همان خواهد بود و کاسه همان و شاید بدتر... در چنین اوضاع و احوالی جایی برای دعوا و تقسیم غنایم احتمالی یا فرصت جنگ نیست. همه این ها نیازمند همدلی، وفاق و همبستگی ملی و همراهی مردم است.
مردمی که در طول همین جنگ اخیر صبر و استقامت و فهم و غیرت و وفای خویش را به بهترین شکل ممکن نشان دادند و حال منتظر کار و عمل و تدبیر و درایت حاکمان و نخبگان و تصمیم سازان و کار به دستان هستند. مراقب باشیم که خدای ناکرده از ما دلسرد نشوند. مراقب باشیم.



23302



منبع:

1404/04/29
10:19:39
0.0 / 5
24
تگهای خبر: آنلاین , دولت
این مطلب نام را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان نام در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
لینک دوستان خبرگزاری نام
Namna خبرگزاری نام
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

خبرگزاری نام