رهبر انقلاب، سخنران مراسم روز سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
به گزارش خبرگزاری نام، رئیس ستاد بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی ضمن اشاره به مراسم چهاردهم خرداد در حرم امام، از سخنرانی رهبر انقلاب و رئیس جمهور در این روز اطلاع داد.
به گزارش خبرگزاری نام به نقل از مهر، حجت الاسلام مهدی عرب انصاری رئیس ستاد بزرگداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) در نشست خبری برنامه های سراسر کشور بمناسبت سالگرد ارتحال امام را شرح داد و اظهار داشت: ۱۴ و ۱۵ خردادماه، دو یوم الله مهم و ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی است. نهضتی که بعد از قیام ۱۵ خرداد توسط مردم فهیم و انقلابی قم آغاز شد، به رهبری امام خمینی رحمت الله ضد به نتیجه رسید و امروز نه تنها مردم ایران، بلکه مردم منطقه و همه بشریت سر سفره نورانی مکتب ایشان نشسته اند و بهره می برند.
حجت الاسلام عرب انصاری در رابطه با لزوم تشکیل این ستاد اظهار داشت: انقلاب اسلامی بدون نام حضرت امام خمینی رحمت الله ضد در هیچ کجای جهان شناخته نمی گردد. بزرگمردی که در جهان معاصر یک رهبر خردمند و فرزانه با خصوصیت هایی ممتاز بود و کاری ناممکن را ممکن کرد؛ به نحوی که همه رجال و نخبگان سیاسی و تحلیل گران دنیا را متحیر ساخت و تحولی شگرفت در روند تفکر و ایدئولوژی های مطرح به وجود آورد و انقلابی جهانی شد.
ایشان در ادامه بیان نمود: خیلی از ابعاد شخصیّت امام همچنان ناشناخته است و نسل کنونی انقلاب، بویژه نسل جوان، همه ابعاد وجودی امام را به درستی نشناخته و به همین دلیل معرفی ایشان به نسل جوان که مقرر است مسئولیّت ملّی و انقلابی گام دوّم این انقلاب را بر عهده بگیرد و همینطور برای اداره ی بهینه ی آینده ی کشور، از اهمیت به سزایی برخوردار می باشد.
رئیس ستاد بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی به مراسم چهارشنبه چهاردهم خرداد ماه در حرم امام با سخنرانی رهبر معظم انقلاب اشاره نمود و اضافه کرد: مردم از شهرها و روستاهای مختلف کشور مراسم حضور خواهند داشت، شب پیش از این مراسم رئیس جمهور سخنران مراسم با حضور مردم در حرم امام خمینی خواهد بود.
حجت الاسلام عرب انصاری شعار امام امید و اقتدار را برای مراسم نکوداشت ارتحال امام در سال ۱۴۰۴ اعلام نمود و افزود: بیشتر از ۶۰۰۰ خبرنگار داخلی و ۲۰۰ خبرنگار خارجی برنامه های سراسر کشور در رابطه با مراسم ارتحال امام خمینی را پوشش خبری خواهند داد.
وی ضمن بیان قسمتهایی از مهم ترین برنامه های اجرایی ستاد بزرگداشت ارسال امام خمینی (ره) افزود: برنامه هایی برای تبیین شخصیت امام خمینی در حوزه های علمیه سراسر کشور همزمان با عنایت به یکصد سالگی حوزه ها همینطور بیانیه گام دوم انقلاب برگزار خواهیم کرد.
رئیس ستاد بزرگداشت مرکزی سالگرد ارتحال امام خمینی در بخشی از سخنانش خاطرنشان کرد: قیام ۱۵ خرداد نهضت خودجوش و مردمی بود و امام هم متعلق به مردم بود و این مردم هستند که خودشان در این برنامه ها حضور می یابند و مراسم نکوداشت را اداره می کنند، دیدار با خانواده معظم شهدا و گفتگوهای سیاسی در برنامه های استانی و شهرستان های ستاد بزرگداشت تدارک دیده شده است.
حجت الاسلام عرب انصاری در جواب پرسش خبرنگاری که حضور میهمانان خارجی در مراسم ارتحال امام را جویا شد، اظهار داشت: میهمانان خارجی از امروز در برنامه های ملی ستاد ارتحال مشارکت کردند و هم اینک همایش ۲۰۰ تن از میهمانان خارجی در ریاست جمهوری پیرامون امام خمینی و دیدگاه ایشان راجع به مساله فلسطین درحال برگزاری است.
وی به اهمیت همراهی چهره های سیاسی در ارتباط با تبیین شخصیت امام خمینی بنیانگذار انقلاب اسلامی اشاره نمود و اظهار داشت: تلاش می نماییم در همین مسیر دغدغه های در ارتباط با فلسطین و غزه را جهانی نماییم.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب