غضنفری:
تعدادی از مسئولان هنوز از تفاهم دل نکنده اند
به گزارش خبرگزاری نام، غضنفری نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی به خبرآنلاین اظهار داشت: به نظر می آید تعدادی از مسؤلان داخلی هنوز از این توافق دل نکنده اند؛ در صورتیکه دونالد ترامپ به صراحت اعلام نموده که آتش بس پایان یافته و توافق نیز خاتمه پیدا کرده است.
به گزارش خبرگزاری نام به نقل از خبر آنلاین، کامران غضنفری نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در بخشی از گفتگو با خبرآنلاین اظهار داشت: از ابتدا مشخص بود که این مذاکرات به نتیجه نخواهد رسید، چونکه آمریکا از همان اول اعلام نموده بود که نه فقط قصد ندارد پولی به ایران پرداخت کند یا تحریمها را رفع کند، بلکه برعکس هم عمل کرد. در جریان مذاکرات، چندین دور تحریم های جدید مقابل ایران اعمال شد و همین چند هفته گذشته هم حدود یک میلیارد دلار از دارایی های ارزی دیجیتال ایران توقیف شد. یعنی نه فقط پولی به ایران پرداخت نشد، بلکه یک میلیارد دلار دیگر هم از دارایی های کشور مصادره شد.
وی ادامه داد: بند نخست تفاهمنامه که در ارتباط با عدم حمله به ایران و لبنان بود هم از همان هفته اول نقض شد. در طول همین مذاکرات، چندین نوبت به ایران حمله شد و حدودا هر هفته هم لبنان هدف حملات قرار گرفت. علاوه بر این، تهدیدهای مکرر مقابل ایران ادامه داشت که همه این موارد، به عقیده من، نقض همان بند نخست تفاهمنامه بود. بنابراین، در عمل هیچ دستاوردی از این تفاهمنامه نصیب ایران نشد و از قبل هم این مساله قابل پیش بینی بود.
غضنفری افزود: بارها به تیم مذاکره کننده اخطار داده شده بود که آمریکا به هیچ عهد و پیمانی پایبند نیست و به سادگی توافقات را زیر پا می گذارد، اما این هشدارها مورد توجه قرار نگرفت. تصور می کردند که می توانند با مذاکره به توافقی برسند و امتیازاتی به دست آورند. جلسات گوناگونی هم برگزار کردند، اما سرانجام، به عقیده من، با دست خالی بازگشتند.
وی گفت: به نظر می آید بعضی از مسئولان داخلی هنوز از این توافق دل نکنده اند؛ در صورتیکه دونالد ترامپ به صراحت اعلام نموده که ترک مخاصمه پایان یافته و توافق هم خاتمه پیدا کرده است. همان گونه که برجام را کنار گذاشت، این تفاهم را هم لغو نمود، اما همچنان برخی تصور می کنند که میتوان از این مسیر به نتیجه ای رسید؛ در صورتیکه به عقیده من، این تصور چیزی جز یک خیال خام نیست.
این نماینده مجلس در رابطه با شرایط امنیتی هم اظهار داشت: در موضوع جنگ هم حال در عمل با آمریکا درگیر هستیم. درگیری ها و حملات گوناگونی انجام شده است. در استانهای مختلف حملاتی انجام شده، برخی پایگاه های نظامی و زیرساخت ها صدمه دیده اند و در مواردی هم تأسیسات شهری هدف قرار گرفته اند. بنابراین، ما در عمل در شرایط جنگی قرار داریم.
غضنفری در انتها تاکید کرد: به نظر می آید آمریکا درحال برنامه ریزی برای یک حمله گسترده تر است و برخی شواهد و قرائن هم از احتمال حمله زمینی حکایت دارد. این که این اقدام یک هفته دیگر، یک ماه دیگر یا در زمان دیگری صورت گیرد، مشخص نمی باشد، اما به نظر می آید روی آن برنامه ریزی می کنند. از ین جهت، ما هم باید خویش را برای مقابله ای محکم و سرسختانه آماده نماییم. البته نیروهای مسلح کشور به شکل شبانه روزی تحرکات دشمن را رصد می کنند و برای هرگونه مقابله آمادگی دارند. امیدواریم با اتکا به خداوند، پاسخی داده شود که به فرار آمریکا از منطقه و پایان حضور آن در این منطقه منجر شود.
به طور خلاصه، بنظر می رسد تعدادی از مسئولان داخلی هنوز از این توافق دل نکنده اند؛ در صورتی که دونالد ترامپ به صراحت اعلام نموده که ترک مخاصمه پایان یافته و توافق هم خاتمه پیدا کرده است. امیدواریم با اتکا به خداوند، پاسخی داده شود که به فرار آمریکا از منطقه و پایان حضور آن در این منطقه منجر شود.
منبع: خبرگزاری نام
این مطلب نام را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان نام در مورد این مطلب