ریل گذاری مجلس شورای اسلامی برای رفع موانع فعالیت شركت های دانش بنیان

ریل گذاری مجلس شورای اسلامی برای رفع موانع فعالیت شركت های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری نام عضو كمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاكید بر اینكه پشتیبانی از طرح های دانش بنیان یكی از دغدغه های مجلس است، اظهار داشت: با تشكیل فراكسیون دانش بنیان درصدد هستیم تا طرح جهش تولید را با كمترین مشكل به تصویب برسانیم.


به گزارش خبرگزاری نام به نقل از ایسنا، مصطفی طاهری امروز در رویداد مجازی معرفی نیازهای فناورانه حوزه معدن و صنایع معدنی با اشاره به اعمال تحریم ها مقابل کشور، اضافه کرد: با اعمال تحریم های نفتی امکان فروش نفت ناممکن است؛ بدین جهت نیازمند جایگزین هایی برای آن هستیم که یکی از موارد جایگزین معدن و مواد معدنی است.
وی با اعلان اینکه امروزه در حوزه اکتشافات معدنی عقب ماندگی هایی داریم، اظهار نمود: اکتشاف با روش های سنتی سبب بروز عقب ماندگی ها در این عرصه شده است که در این راستا شرکت های دانش بنیان می توانند کشور را دراین زمینه یاری کنند.
طاهری افزود: شرکت های دانش بنیان با بهره گیری از روش های تله متری و سنجش از دور و تدوین نرم افزارهای بومی می توانند راهکارهایی را برای اکتشاف و استخراج کم هزینه عرضه کنند، ضمن آنکه عقب ماندگی های کشور دراین زمینه نیز مرتفع خواهد شد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی موضوع مهم دیگر در این عرصه را تامین امنیت معدن و معدنکاران دانست که شرکت های دانش بنیان می توانند در جهت رفع نیازمندی های آن اقدام نمایند و اشاره کرد: کل سرمایه گذاری در حوزه معدن سالانه ۲ میلیارد دلار است که از این مقدار یک میلیارد دلار آن به تامین تجهیزات و ماشین آلات سنگین و یک میلیارد دلار آن صرف تامین مواد می شود و اگر شرکت های دانش بنیان در این عرصه وارد شوند و نیازمندی های آنرا رفع کنند، ۲ میلیارد دلار صرفه جویی دراین زمینه خواهیم داشت.
طاهری به بیان رویکرد مجلس شورای اسلامی در پشتیبانی از کارهای دانش بنیان پرداخت و اظهار داشت: یکی از دغدغه های کمیسیون طرح جهش تولید است، بدین جهت در کمیسیون صنایع و معادن، فراکسیون دانش بنیان تشکیل دادیم تا موانع و خلاهای موجود پیش روی شرکت های دانش بنیان برداشته شود.
وی با اعلان اینکه بررسی طرح جهش تولید را با حضور همه دست اندرکاران این حوزه دانست و تصریح کرد: در تلاش هستیم که این طرح با کمترین مشکل به تصویب برسد و ریل گذاری خوبی برای ادامه کارهای دانش بنیان ها باشد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر اینکه پشتیبانی از طرح های دانش بنیان یکی از دغدغه های مجلس است، اضافه کرد: هم اکنون حجم واردات کشور ۴۰ میلیارد دلار است که هر چه بتوانیم این نیازها را در داخل تولید نماییم، به استقلال نزدیکتر خواهیم شد و تحقق این امر نیازمند اعتماد به شرکت های دانش بنیان است.




منبع:

1399/07/06
13:17:12
5.0 / 5
1514
تگهای خبر: مجلس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
Namna خبرگزاری نام
خبرگزاری نام