راهکارهای طب سنتی برای پایین آوردن فشارخون

راهکارهای طب سنتی برای پایین آوردن فشارخون

خبرگزاری نام: یکی از عوامل اثرگذار در بروز بیماریهای قلبی و عروقی، پرفشاری خون شناخته می شود و این درحالی است که حدود 12 تا 15 درصد جمعیت بالای 30 سال کشور به بیماری پرفشاری خون مبتلا هستند اما نیمی از این افراد از ابتلای خود به بیماری پرفشاری خون ناآگاه هستند.


به گزارش خبرگزاری نام به نقل از ایسنا، همین طور گفته می شود که حتی ۵۰ درصد کسانی که از پرفشاری خون خود باخبر هستند هم دارو مصرف می کنند و بیماری در کمتر از ۵۰ درصد این افراد تحت کنترل است.
مراجعه به پزشک، شناخت بیماری و راه های کنترل آن بسیار اهمیت دارد اما در کنار مصرف دارو می توان روش های تغذیه ای که طب سنتی بر آنها تاکید کرده است را نیز دنبال کرد تا بتوان با این راهکارهای ساده هم پر فشاری خون را کنترل کرد.
نخستین اقدام مفید در زمان افزایش فشارخون، پاشویه با آب یا مخلوط آبغوره و آب از زانو به پایین است.
در منابع طب ایرانی امتلاء و پُری بدن از مواد و یا خشکی رگ ها و کاهش قابلیت ارتجاعی آن عامل پرفشاری خون شناخته شده است. بدین جهت کاهش دادن میزان غذا و مصرف غذاهای مزوره (غذاهای شکم پرکن که چاق کننده نیستند) نظیر کرفس، کنگر، هویج، زیتون، لوبیا، گشنیز، جعفری و لیموترش در غذاها مفیدست.
از طرف دیگر روغن مالی بدن با روغن زیتون تازه یا روغن بادام شیرین در افراد لاغر و خشک مزاج می تواند کمک کننده باشد. برخی گیاهان نظیر سیر، قره قاط، سرخ ولیک و ریشه گزنه نیز اثر کاهنده فشارخون دارند که می توان از آنها بهره برد.
بنابر اعلام دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، در صورتیکه از داروهای دیگر هم استفاده می کنید هنگام استفاده از گیاهان برای کاهش فشارخون با متخصص طب سنتی مشورت کنید.




منبع:

1402/10/03
08:12:19
0.0 / 5
290
تگهای خبر: متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
Namna خبرگزاری نام
خبرگزاری نام