استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ جهان اسلام:

شهادت سردار سلیمانی جبهه باطل را تحقیر كرد

شهادت سردار سلیمانی جبهه باطل را تحقیر كرد

به گزارش خبرگزاری نام کرمان یک پژوهشگر تاریخ جهان اسلام با بیان این مطلب که آنها با شهادت سردار دل ها به دنبال تضعیف اسلام بودند اما تحقیر شدند، اظهار داشت: حاج قاسم نمرده و نخواهد مرد و حاج قاسم یک تاریخ از مفاهیم دقیق و عمیق است که باید مورد مطالعه قرار گیرد. حاج قاسم سلیمانی عبودیت مطلق و ذوالفقار است و با شهادتش به علم هدایت تبدیل شد، قاسم معنای حیات است.


"حشمت الله قنبری" امروز 15 دیماه در گردهمایی نخبگان فرهنگی، دانش آموزان، اساتید و دانشجویان و اختتامیه جشنواره علمدار اظهار داشت: سران قریش با همه پیچیدگی و ظرافت هایی که در تدوین برنامه های ضد توحیدی داشتند به این نتیجه رسیدند که برای حل مشکل شان و تداوم سلطنت استکباری خود چاره ای برای پیامبر اکرم(ص) بیندیشند، بنابراین پس از شور و مشورت تصمیم نهایی بر این شد که 40 تروریست ورزیده از 40 طایفه قریش مامور به حذف پیامبر شدند تا این گونه راه توحید را در این کره خاکی به بن بست برسانند.
وی به تشریح وقایع تاریخ اسلام پرداخت و با بیان این مطلب که انتظار مدارا از دشمن خلاف عقل است، هم چنین طلب خیر از دشمن هم خلاف خردمندی است و خداوند متعال با عبارت فاخر می فرمایند آنها (توطئه گران ضد پیامبر)برای قفلی که بوجود آمده بود، کلید ساختند، با تاکید برآنکه در نگاه دین هیچ عملی مطلوب نمی باشد مگر اینکه برپایه بصیرت، علم و دانایی باشد، خاطرنشان کرد: کلیدی که خدای متعال در آن شبی که از هزار ماه پر مخاطره تر بود، در دست پیامبر قرار داد، امام علی (ع) بود. بنابراین در اینجا علی ضامن راه خداوند بود و شایستگی آنرا داشت که به جای پیامبر در آن بستر قرار گیرد.
وی یا اشاره به اتفاقات بعد از رحلت پیامبر اکرم اضافه کرد: 10 سال بعد این مساله تکرار شد و همه برنامه ریزی ها در سال 13 بعثت منظم تر و به روزتر در مدینه پیامبر ظهور و بروز پیدا کرد. علی (ع) هدف قرار گرفت و این هدف قرار گرفتن از همان جنسی بود که رسول خدا با آن مواجه بود و خطر نه آیین توحیدی و دین اسلام و ادیان توحیدی بلکه انسانیت انسان را هدف قرار داده بود.
قنبری با اشاره به اینکه مخالفت امیرالمومنین در تغییر این فرایند(بیعت با حضرت علی و عباس ابن عبدالمطلب) مدیریت شده تأثیر خاصی نمی گذاشت، اظهار داشت: اگر هجوم به خانه امیرالمومنین به بار می نشست و امیرالمومنین و حسنین هدف قرار می گرفتند سرنوشت توحید به کجا می انجامید؟ شرایط علی مانند پیغمبر بود اما رابطه وحیانی بین زمین و آسمان قطع شده بود و اینجا باید یک علی در کنار علی قرار می گرفت و یک علی پرچم علی را به دوش می کشید.
وی با طرح این سوال که در اینجا تکلیف انسان و انسانیت به کجا کشیده می شد؟ افزود: مبحث همسری نیست سوال اصلی اینکه چرا به این خانه هجوم برده شد و اگر یک بانو سپهسالار این میدان نبود سرنوشت اسلام به کجا می انجامید؟ و در اینجا زهرای مرضیه(س) هویت امامت همه اصالت ها و نجابت هاست و باید کسی این کار را انجام می داد، اما برای علی یک فاطمه لازم بود و این راه با استقامت زهرا ادامه پیدا کرد؛ اما با چه قیمت سهمناکی؟
این استاد دانشگاه در ادامه سخنانش به خصوصیت های شخصیتی قاسم سلیمانی پرداخت و اظهار نمود: سردار سلیمانی با یک مرگ استثنایی و در شرایط استثنایی روبرو شد، در همه عرصه ها به خصوص در فرماندهی نیروی قدس و محور مقاومت در معرض شهادت بود، ولی سردار سلیمانی با شهادت بیگانه نبود و با شهادت انس داشت.
وی ادامه داد: شاهدیم که یک سال از شهادت او سپری شده هر کسی با هر باور و اعتقادی فضلی از او بیان کرده و در توصیف وی در طول این یک سال سخن گفته است. کرمان شخصیت های بزرگ شناخته شده و گمنامی دارد که اهل آسمان به آنان مباهات می کنند اما در میان همه آنها قاسم منتشر کننده یک هویت بزرگ است. در قبر هم به یک لحد کوچک کفایت کرد تا بدن او باید این گونه و با این کیفیت پذیرفته شود.
این پژوهشگر تاریخ جهان اسلام بیان نمود: قاسم سلیمانی را در روز نمی توانستند به شهادت برسانند، او را باید در تاریکی شب مانند ظلمت قلب های تبهکار خود هدف قرار می دادند، با این باور که اگر بتوانند قاسم را حذف نمایند روح مقاومت اسلامی را زمین گیر کرده اند و در هم شکستند، اما دست را می توان قطع کرد ولی نه از دامن فیض الهی، بنابراین یک شهادت معمولی برای حاج قاسم سلیمانی مناسب نبود.
وی با یادآوری اینکه حاج قاسم دوست داشت مثل کربلایی ها شهید شود اظهار نمود: آفتاب وجود او که تلالو پیدا کرد قلب هر مؤمن و غیرمؤمن را در خود گرفت و روشن کرد و دست او باز شد و دست های گشوده شده زندگی نوین سردار حاج قاسم سلیمانی تمامی محور مقاومت اسلامی و آزادگان جهان را در خود بگیرد و خبر افول نظام سلطه را برای بشریت به ارمغان بیاورد. تردید نکنید شهادت حاج قاسم سلیمانی نقطه عطف مهم تاریخی است.
این پژوهشگر تاریخ جهان اسلام با بیان این مطلب که آنها با شهادت حاج قاسم به دنبال تضعیف اسلام بودند اما تحقیر شدند، اظهار داشت: حاج قاسم یک اسوه است و تمام شدنی نیست و یک فیض در جریان و یک سوال همیشگی است، او یک فرهنگ ساز مهم ولایتمداری و یک تاریخ است، اما چه چیز سبب علو درجات حاج قاسم شد؟ در کرمان، تهران و... میلیون ها نفر زیر پیکر او را گرفتند و او را تا بالاترین درجه آسمان بدرقه کردند.
قنبری اظهار نمود: این نظام در سینه خود هزاران هزار قاسم سلیمانی دارد و قاسم سلیمانی باید نماد خدمت و مظهر حرکت در دستگاههای اجرایی کشور شود. ما با حقیقت بیکران حاج قاسم آشنا نمی شویم و فقط با مظاهر حاج قاسم آشنا می شویم.
وی ادامه داد: قاسم سلیمانی یعنی صداقت داشتن با مردم، یعنی دست ادب و اطاعت بر سینه داشتن؛ یعنی با پاکیزگی و طهارت زندگی کردن و بر مردم منت نگذاشتن، یعنی بیرون آمدن از قصرهای مجلل و تبسم به روی مستمندان، یعنی خدمت بی منت یعنی روی خوش، یعنی با صداقت و پاکیزگی در خدمت مردم بودن و برای خود حد قائل نبودن است.




منبع:

1399/10/15
13:49:34
0.0 / 5
1002
تگهای خبر: كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
Namna خبرگزاری نام
خبرگزاری نام