رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش:

ورود به ۴۴ سالگی انقلاب افزایش امید در دل دوستان را به دنبال دارد

ورود به ۴۴ سالگی انقلاب افزایش امید در دل دوستان را به دنبال دارد

به گزارش خبرگزاری نام حجت الاسلام و المسلمین عباس محمد حسنی در همایش سیاسی جهاد تبیین و روشنگری انقلاب اسلامی ایران با تاکید بر ضرورت ورود گروههای مرجع به میدان جهاد تبیین، اظهار داشت: ورود به 44 سالگی انقلاب افزایش امید در دل دوستان و نا امیدی در دل دشمنان انقلاب را در پی دارد.


به گزارش خبرگزاری نام به نقل از روابط عمومی ارتش، حجت الاسلام و المسلمین عباس محمد حسنی، رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در همایشی با حضور روسای ادارات عقیدتی سیاسی، معاونان سازمان عقیدتی سیاسی، مسئولان شعب سیاسی و دیگر مسئولان انجام شد اظهار نمود: ورود به ۴۴ سالگی انقلاب افزایش امید در دل دوستان و نا امیدی در دل دشمنان انقلاب را در پی دارد.
وی اضافه کرد: نسل جدید وارث پرچمداران پیشین عرصه جهاد هستند و موضوع بحث امروز ما نیز جهاد تبیین عنوان شده که موضوعی دامنه دار و وسیع است.
نماینده ولی فقیه در ارتش با اشاره به محورهای جهاد تبیین اظهار داشت: محور اول جهاد تبیینی، «پیشینه جهاد جهاد تبیین» است چونکه درباره هر موضوعی تاریخ تولد آن موضوع باید مورد توجه قرار بگیرد با این وجود عبارت "جهاد تبیین" نوپدید است یعنی یک جمله مرکب تولید شده از دو بخش جهاد و تبیین که از سال ۱۳۸۷ به بعد توسط مقام معظم رهری(مدظله العالی) وارد ادبیات سیاسی اجتماعی ما شد و امسال تاکیدی بیشتری روی آن داشته اند.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری اظهار داشت: من ترجیح میدهم مباحث مرتبط را با سخنان خود رهبری فرزانه شروع کنم، ایشان می فرمایند: شما جوانان عزیز و دانشجویان عزیز که به مفهوم واقعی کلمه میوه دل ملّت و امید آینده این کشورید، به مسئله تبیین اهمیت بدهید. بسیاری از حقایق هست که باید تبیین بشود. در قبال این حرکت گمراه کننده ای که از صد طرف به سمت ملّت ایران سرازیر است و تأثیرگذاری بر افکار عمومی که یکی از هدف های بزرگ دشمنان، ایران، اسلام و انقلاب اسلامی است و گرفتار ابهام نگه داشتنِ افکار و رهاکردن اذهان مردم و به خصوص جوان ها، حرکت تبیین خنثی کننده این توطئه دشمن و این حرکت دشمن است." این خود تاکیدی بر ضرورت های زمانه ماست.
وی اضافه کرد: درجای دیگر رهبری معظم تاکید دارند: " روش اسلامی تبیین است و همین تبیین ها سبب شد که انقلاب اسلامی بر خیلی از این پیش زمینه های تاریخی و تربیت های غلط فائق بیاید و فائق آمد." همین مسئله را در حقیقت سلاحی برای مقابله با دشمن می دانند. ما باید بدانیم که بنا بگفته اماممان همین تبیین ها و ادامه این حرکت نورانی و غلبه بر توطئه های دشمن از مسیر تبیین روشنگری و جهاد مقابل تحریف است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در بیان محور دوم جهاد تبیین اضافه کرد: ما باید معنای کلیدواژه های جهاد و تبیین را بدانیم در همین مسیر باید مدلول لغوی آنرا از معنای اصلاحی اش جدا نماییم و بعد در مرحله دوم دست به اقدام و عمل بزنیم. جهاد در لغت به مفهوم مبارزه است و عبارت است از به کارگیری همه توان در عقب راندن دشمن و در اصطلاح جهاد یا کارزار با دشمن کافر. آنچنان که حضرت آقا فرموده اند هر تلاش خوب و به جایی به مفهوم جهاد نیست جهاد یعنی تلاش درجهت هدف گیری دشمن. معنای تبیین نیز مشخص است به مفهوم روشنگری، پرده برداری حالا رابطه این دو چگونه است؟ اساسی ترین کارکرد جهاد، تبیین است که در جهت افزایش رویش ها در پرتو تبیین حقایق مربوط به انقلاب صورت میگیرد.
وی در ادامه اشاره کرد: جلوگیری از ریزش های ناشی از جنگ روایت ها که دشمن با پروژه ناامیدسازی ملت و دوستداران انقلاب آنرا دنبال می کند، و افزایش رویش ها با غلبه بر ریزش ها یک اصل مهمست تا دشمن ناامید شود و شکست بخورد اما همین پروژه هم الزاماتی دارد.
رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در تشریح محور سوم به بیان الزامات تحقق جهاد تبیین پرداخت و اضافه کرد: سازماندهی مجاهدان، اصلی است که مهم تر از برگزاری همایش های ماست چون باید نیروهای جهادی پیشین و فعلی را در این راستا بسیج نماییم و بعد به تولید محتواهای اقناعی، آموزش و ارتقای سواد مورد نیاز نیروهای جهادی بپردازیم که هردوی اینها نیازمند استفاده از نخبگان در معاونت سیاسی ارتش و مهارت آموزی درجهت سواد تبیین مجاهدان تبیین گر است. کم توجهی به این موارد نه فقط سبب عدم اقناع می شود بلکه مخاطب را در موضع مخالف خود نیز محکم تر می کند. مسئله دیگر فراهم آوری ابزار و تجهیزات متناسب است؛ دراین باره حتی امیرسپهبدشهید صیاد شیرازی هم باشید بدون ابزار موفق نمی شوید.
وی افزود: راه اندازی بازی جنگ و به بیانی بهتر رزمایش پیش از ورود به میدان هم در جهاد تبیین ضرورت دارد. حضور متقابل در مقابل دشمن هم مهمست بطورمثال این که آنها در فضای مجازی تمام جغرافیای فکری مردم را تصاحب کرده و ما فقط در یک هیئت باشیم درست و موثر نیست. ما باید آنجایی باشیم که دشمن حضور دارد و عملیات فریب نباید مارا از پای در بیاورد. همین طور کنشی و آفندی عمل کردن با طرح های آنها مهم تر از واکنشی و پدافندی عمل کردن است.
حجت الاسلام محمد حسنی اضافه اشاره کرد: لیست کردن موضوعات تبیین، بهره گیری از راهبرد های کلان قرآنی و آشنایی با مصالح و مفاسد امور بوسیله علم و عقل نیز به این مسئله کمک می نماید.




منبع:

1400/11/10
22:12:16
0.0 / 5
641
تگهای خبر: آموزش , پروژه , حكم
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
Namna خبرگزاری نام
خبرگزاری نام